crew2019event

CREW

For gammel for Barnefestivalen? Ikke fortvil. For deg som går i 8. klasse eller over, har vi CREW!

HVA ER CREW?!

Crew er en ledergruppe for 8. klasse og oppover. Vi er den harde kjernen i Barnefestivalen og det er vi som jobber i kulissene for at Barnefestivalen skal gå som smurt. Etter Barnefestivalen er over, venter en overraskelsestur. Hvor? Vent og se, vent og se :)

CREW er gratis, men du må likevel melde deg på via www.checkin.no

Det finnes flere ulike CREW-grupper. Hvilken du blir med i avtaler vi på Crew-samlingene i forkant.

Smågruppe-CREW (SG): Under selve festivalen vil du som Crew lede en fast gruppe på 5-10 barn, enten alene eller sammen med en annen Crew, gjennom hele helgen. Du passer på at dine barn føler seg trygge og er der de skal være, når de skal være der. Hovedoppgaven til SG er å se barna, bry seg om de og få opp stemninga. Det er her vi trenger aller flest folk!

Som SG blir du også med som hjelpeleder på et Supervalg. Hvilket får du mandagen før festivalen. Du kan lese mer om Supervalg og annen generell info om Barnefestivalen her

Praktisk Crew (PC): Som PC får du hjelpe med de praktiske oppgavene før og under festivalen. Det kan for eksempel være å bygge opp scenen, rigge kulisser, stoler og bord eller lage skilter og utstyr vi trenger til de ulike gruppene. Tidspunkt må vi avtale etterhvert, når vi vet mer om hvilke oppgaver du får. Begrenset antall plasser!

Scene Crew (SC): Scene Crew er med og lager show på og rundt scenen. Du kan være både Scene Crew og Smågruppe-Crew, men hovedoppgaven vil være smågruppen din. Som Scene Crew må du regne med noen ekstra øvelser utover de obligatoriske samlingene. Begrenset antall plasser!

Scene Crew er også en året-rundt gruppe. Hvis du ønsker å bli med på alle våre aktiviteter som Scene Crew, må du gi beskjed om det under påmelding på Checkin.

Tech Crew (TC) er en fast gruppe som vi jobber med året rundt. Denne gruppa må man søke om å bli med i da det er meget begrenset hvor mange vi kan ta inn. Gruppa er for tiden full.


CREW-ledertrening begynner før festivalen. Du må delta på minst to av disse samlingene for å kunne være med under selve festivalen. Overraskelsesturen er kun for de som har deltatt på minst to av de obligatoriske samlingene. Smågruppe-Crew må delta hele helgen.

NÅR?
Tre samlinger i august-september + Barnefestival-helgen (fredag til søndag). Oktober - Overraskelsestur som takk for hjelpen


Kontaktperson: Hanna T. B. Severinsen  - 91874704 - sognebarnefestival@gmail.com


TIDER OG PROGRAM, BARNEFESTIVALEN

Fredag

16.45       Oppmøte for Crew

17.30       Innregistrering for deltakere

18.00       Festivalsamling

19.00       Henting (du kan gå hjem når alle ”dine” barn er hentet)


Lørdag

10.30       CREW møter opp

10.45       CREW samler sine grupper

11.00       Festivalsamling

12.15       Supervalg med niste

15.30       Middag

16.30       Festivalsamling

17.30       Henting


Søndag 15. september

09.30       CREW 1 møter opp

10.00       Åpen Avslutning 1

12.00      CREW 2 møter opp

12.30      Åpen Avslutning 2

14.00      Nedrigg